CONTACT

Weblogs voor Bedrijven

Madelène Schippers
Kadijk 16A
7396 NK Terwolde

E-mail Madelene

06-4155668

WeblogsvoorBedrijven is onderdeel vanKvK  54712254
BTW  NL186441198B01
ABN AMRO 49.29.51.284

Wie is Madelène?

Als ik moest zeggen waar ik een expert in ben, dan zou ik zeggen in het GEEN expert zijn.
Ik heb me niet gespecialiseerd in iets maar ik ben wel heel goed in een aantal dingen.
Een specialisme is eenvoudigweg niet voor mij weggelegd.

Daarvoor vind ik het veel te leuk diverse zaken te ontdekken, uit te vinden, te doen, te beleven en te bestuderen. Ik ben gewoon zeer nieuwsgierig naar mensen, hun drijfveren, naar alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

De vele ideeën, dingen die ik allemaal zou willen ondernemen of me in bekwamen, staan keurig op een lijstje dat wekelijks, zo niet dagelijks, wordt aangevuld. Ik zou me met gemak nog de komende 200 jaar kunnen vermaken. Zowel zakelijk als privé. De realiteit is natuurlijk dat niet alles kan en zeker niet tegelijkertijd. Daarvoor zitten er eenvoudigweg te weinig uren in een dag.

Op internet kan ik heel veel combineren van wat ik weet, kan en graag doe, zoals het opzetten van blogs. Het idee voor WeblogsvoorBedrijven ontstond toen ik ontdekte dat er nog relatief weinig kleine zelfstandige ondernemers zakelijk bloggen. Een blog is echter tegenwoordig een echte “must have” voor elke ondernemer!

Als tegenwicht voor de vele uren die ik daarvoor achter een computer zit, breng ik veel van mijn tijd door met kinderen.